Szállítópálya építés

Az Integra-Group legfiatalabb tagja jelenleg a 2011-ben alapított Simon-Integra Kft.

Létrejöttének célja egy új szolgáltatás csatolása a szállítószalagok ágazatához. Mindig szerettük volna teljes körűen kiszolgálni ügyfeleinket a szállítópálya megépítésétől, a pályagörgőkön át a szállítószalagok felszereléséig és beállításáig.

2011-ben ez megvalósult Simon István és az Integra Kft. tőketulajdonosok által közösen alapított Simon-Integra Kft. létrejöttével. A társulás az Integra cégcsoport többi tagjával tökéletes együttműködésben valósítja meg a legspeciálisabb szállítópálya és felszíni bányagép kivitelezéseket is, ugyanis az ehhez feltétlenül szükséges műszaki háttér és tőkeerő egyaránt a vállalat rendelkezésére áll.

A Simon-Integra Kft. weblapja jelenleg fejlesztés alatt áll, és hamarosan elérhetővé válik. Olyan részletes információkat fog tartalmazni, mint a Simon-Integra Kft. által kivitelezett egyedi úszószalag rendszerek, speciális mosók és sziták műszaki ismertetői, valamint a vállalat által már sorozatban gyártott szabványtermékek általános leírása.

A teljes szállítópálya és felszíni bányagép kivitelezések finanszírozó partnere az Integra-Invest Kft., így nincs szükség külső hitelező vagy előfinanszírozó szerv bevonására.

Komplett szállítópályák és felszíni bányagépek kivitelezésével, karbantartásával és szervízével kapcsolatban kollégáink állnak a rendelkezésükre.

 

 

Simon Istvánszakmai vezető, a Simon-Integra Kft. ügyvezetője

Komplett szállítórendszerek
Felszíni bányagépek
Műszaki tervezés, felmérés
Karbantartás és szervíz

Telefon: 20/313-9683
E-mail: simon.istvan@integra-group.hu

 

 

 

 

 

Németh Tibor - vezető manager

Szállítópálya rendszerek
Felszíni bányagépek
Karbantartás és szervíz
Teljes projektmenedzsment

Telefon: 30/326-2883
E-mail: nemeth.tibor@integrakft.hu