A cégcsoport

 integra_group_750_550_ujaaaa

Ezek a feljesztési célok 2010-ig tárgyiasultak szervezetkben is. Létrejöttek a darabolástechnika, a felszíni bányagép- és pályaépítés, a munkavédelmi termékek kereskedelme és a pénzügyi-befektetési tevékenység szervezeti alapegységei.

Az Integra Group folyamatos fejlesztésének célja az önállóság és összetartozás.

Azt akarjuk, hogy a csoport minden tagja önállóan képes legyen az általa felvállalt piaci szegmensben a legjobbak közé emelkedni. Ehhez használja fel a csoport minden egyes tagja elsősorban saját erőforrásait, de  ne rettenjen meg az olyan feladatoktól, amelyekhez külső erőforrást kell bevonnia.

Az erőforrást elsősorban ne a csoporton kívül, hanem a csoporton belül keresse. Így sokszorozható meg a csoport egyes tagjainak ereje, mindig ott ahol arra a legnagyobb szükség van.

Az Integra Group egyes vállalatai ma önállóan és felelősen képesek azt a tevékenységet ellátni, amelyre létrejöttek. Az elmúlt 1 év során már  kialakultak azok a mechanizmusok is amelyekkel a csoport egyes tagjainak üzleti ereje növelhető.

A jövőben az egyes üzleti tranzakciók sikere erősítse meg ezeket a mechanizmusokat, adjon nagyobb bátorságot az egyes tagoknak piaci vállalásaihoz, hogy a kedvező tapasztalatok alapján minden tagvállalat és annak minden dolgozója örömmel azonosuljon azzal a tudattal, hogy együtt sokkal többek vagyunk, mint erőink külön-külön számolt összessége.